Bjergmarathon sponsorer gør 18. sæson af den sønderjyske løbefest mulig.

Posted by webmaster in 5:10:15 testløb, Bjergladies, Bjergmarathon, En duft af kvinde, Fortræning, Hjælper info

Bjergmarathon sponsorer gør 18. sæson af den sønderjyske løbefest mulig.

forside_slider2

Havde det ikke været for de mange engagerede sponsorer bag Aabenraa Bjergmarathon, var løbet næppe vokset til at blive den sønderjyske løbefest, som løbet fremstår som i dag.

– I år har vi holdt dampen oppe i 18 sæsoner. Aabenraa Bjergmarathon startede i år 2000 med knap 600 deltagere. I dag trækker løbet over 3000 deltagere fra nær og fjern til de mange forskellige distancer. Den rejse ville Aabenraa Bjergmarathon ikke kunne have gennemført, hvis ikke vi havde haft så mange engagerede og trofaste sponsorer, siger formand for Aabenraa Bjergmarathon, Per Hussmann.

At løbet stadig er populært blandt både motionister, kolleger og klubløbere, vidner det store antal af tilmeldinger om, her fire uger efter at tilmeldingen til løbet åbnede.

Per Hussmann fortæller, at mange af sponsorerne ud over det økonomiske sponsorat også bidrager med hjælp til at løse mange af de praktiske opgaver, store som små.

Sponsorerne er også med til at skabe den gode stemning ude på distancerne og i målområdet i form af hotspots med musik, heppere og store medarbejderhold med ens løbetrøjer.

– Flere af sponsorerne er store arbejdspladser i Aabenraa og omegn, og vi kan jo se, at de bruger Aabenraa Bjergmarathon til at skabe fælles medarbejderoplevelser og employer branding. Det er vi glade for og stolte over, siger Per Hussmann.

Det er Sydbank der gennem alle årene har været trofast hovedsponsor for Aabenraa Bjergmarathon og en uvurderlig samarbejdspartner.

Se hvem der sponsorer Aabenraa Bjergmarathon 2017

Er din virksomhed også interesseret i blive sponsor for Aabenraa Bjergmarathon? Så kontakt formand Per Hussmann på: aabenraa@bjergmarathon.dk